Mă gândeam, să înregistrez o rețetă de mâncare. Ideea a apărut după o chestie pățită-n realitatea trăită.
Am făcut piața la un magazin Penny. Știam că se spune, să nu faci cumpărături în magazin alimentar, când și-e foame. Asta e, n-am respectat regula și mi s-a făcut poftă de o ciorbă de burtă. Am luat de acolo un pachet din ăla de burtă prefiartă. Acasă m-am apucat de să o meșteșugăresc cu entuziasm. Surpriza a fost să constat că „flaușații” s-au dezintegrat destul de mult, carnea fiind prea-fiartă și nu prefiartă.
Cu restul dresingului, respectiva ciorbă s-a băut mai mult direct cu castronul decât folosind lingura. Și atunci s-a aprins beculețul. La a doua preparare, carnea s-a dat direct la blender.
Și uite așa a ieșit o ciorbă cremă de burtă, ce s-a consumat excepțional de ușor.
Avantajele rețetei ar fi următoarele:
-Am întâlnit persoane ce nu consumă ciorbă de burtă din cauza aspectului flaușaților din conținut;
-Rememorez și situațiile în care carnea prefiartă, a trebuit să rămână mult timp pe foc, ca să nu ai senzația că mănânci cauciuc.
În atare situație, dacă aveți baftă de găsiți burtă prea fiartă, încercați rețeta, o sa fiți surprinși.
Acum în mod sigur, mulți după ce au citit, se vor întreba ce am pățit, ce mi-a tunat de postez rețete culinare. Am vrut și eu să distrag atenția publică, să o duc pe arătură, deoarece prea suntem bombardați cu nemerniciile ăluia din Est. Hai să ne bucurăm și de chestii simple, nu știm ce poate aduce ziua de mâine. Bafta noastră este că Cineva acolo sus, nu doarme și dă fiecăruia ce merită.
Luați o masă în liniște cu familia, consumați ce vă face plăcere, cam asta-i ideea pentru zilele pe care le trăim.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu